Retseptid

Vokk küüslaugu-ürdikrevettide, mango ja porgandiga

Vokk küüslaugu-ürdikrevettide, mango ja porgandiga

neljale

KOOSTISOSAD:

  • 1 pakk küüslaugu-ürdikrevette
  • 2 porgandit
  • 1 mango
  • 100 g suhkruherneid
  • pool tšillikauna
  • pool sidrunit
  • soola
  • 2 sl austrikastet
  • õli

VALMISTAMINE:


Krevetid sulatada külmikus üle öö.

Pesta ja koorida porgand. Eemaldada mangol kivi ja koorida. Pesta suhkruherned. Hakkida mango, porgand ja suhkruherned peenikesteks ribadeks. Kuumutada vokkpann, lisada õli ning seejärel porgand. Vokkida, kuni porgand on pehmenenud. Seejärel lisada mango ja suhkruherne ribad. Vokkida suurel kuumusel umbes 1 min. Seejärel lisada krevetid ning maitsestada segu soola, sidrunimahla ja austrikastmega.

Serveerida kohe.