Retseptid

Mereannikokteil tomatikastme ja mozzarella'ga

Mereannikokteil tomatikastme ja mozzarella'ga

kahele

KOOSTISOSAD:


  • üks pakk Kaluri mereannikokteili
  • 50 g riivitud mozzarella’t


KASTE:


  • 200 ml purustatud tomateid
  • kaks hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl punast pestot
  • neli lehte värskelt hakitud basiilikut
  • oliiviõli
  • soola
  • suhkrut
  • pipart

Serveerimiseks röstsaia ja värsket salatit.


VALMISTAMINE:


Kõigepealt valmista kaste. Prae küüslauk väheses õlis, lisades pesto ja tomatid. Kuumuta kiirelt läbi ja maitsesta soola, suhkru, pipra ning värske basiilikuga. Sulata mereannikokteil ja laota väiksesse ahjuvormi. Vala kastmega üle ja raputa peale riivitud mozzarella. Küpseta eelkuumutatud ahjus temperatuuril 220° C kuni roog on pealt kuldne.

Serveeri soojalt koos röstsaia ja rohelise salatiga.