Retseptid

Paneeritud mereannid värske salatiga

Paneeritud mereannid värske salatiga

kahele

KOOSTISOSAD:


  • üks pakk Kaluri mereannikokteili kammkarbiga
  • üks muna
  • 50 g jahu
  • 50 g riivsaia
  • 100 ml oliiviõli
  • soola
  • pipart
  • üks laim
  • üks pakk lehtsalatisegu
  • üks tomat
  • 1/3 värsket kurki
  • oliiviõli ja värsket salatit

VALMISTAMINE:


Klopi muna lahti, maitseta jahu soola ja pipraga ning sega riivsaia sisse riivitud laimikoor. Nõruta mereannisegu sõelal ning paneeri kõigepealt jahus, siis munas ja seejärel riivsaias. Kuumuta õli ja prae mereannid kuldseks. Viiluta tomat ja kurk ning lisa salatisegu. Maitsesta oliiviõli, laimimahla, soola ja pipraga. 

Serveeri koos paneeritud mereandidega.