Uudiste arhiiv

Kaluri tooted konkursil Eesti Parim Toiduaine 2015

Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldas uute tööstuslikult toodetud toodete konkurssi "Eesti Parim Toiduaine" juba 21. korda.
Konkursi eesmärkideks on:
- tutvustada tarbijale ja kaubandusele uusi toiduaineid ning nende tootjaid;
- innustada toiduainetööstust tegelema tootearendusega;
- innustada toiduainetööstust tegelema tootearendusega;
- innustada toiduainetööstust looma tooteid, mis aitavad kaasa tasakaalustatud ja tervislike
- toitumisharjumuste kujunemisele tarbijate seas;
- toodete kvaliteedi ja konkurentsivõime tõstmine nii Eesti turul kui ka väljaspool seda;
- kujundada soodsat suhtumist toiduainetööstusesse ja toitu.

Uute toodete konkursi kalatoodete kategoorias olid võistlustules ka Kaluri maitsestatud krevetid, milledest hindamiskomisjon märkis ära paprika-tšilli krevetid.

Varasemalt on maitsestatud krevettidele Eesti Põllumajandus- ja Kaubanduskoda omistanud Ristikumärgi kandmisõiguse.