MEREANDIDE SARI

 



Kaluri vahemerehõngulises mereandide sarjas on kuus toodet, mis sobivad ideaalselt põnevate, tervislike ja maitsvate katsetuste läbiviimiseks köögis.

Pakume külmutatud kooritud krevette, mereandide kokteile kalmaare ja kammkarpe .

Pakenditelt leiate ka lihtsad ja kiiresti valmivad retseptid, mis on jõukohased kõigile. Loodame, et mitmekesistate oma toidusedelit tervislike mereandidega. Teadupärast sisaldavad mereannid suurel hulgal kasulikke vitamiine, mineraale ja omega-3 rasvhappeid.

Proovige järgi!

Vaata kõiki tooteid




SAAREMAA SARI

 



Eestlased on rannarahvas, kes teab, et meri toidab, viib, toob ja ühendab.

Kala pole eestlastele mitte ainult kõhutäide, vaid ka osa meie kultuurist ja ajaloost.

Eesti rannajoone pikkus on umbes 3800 km, millest ligikaudu kolmandiku moodustab mandriosa rannajoon ja kaks kolmandikku saared. Ühtedel andmetel on Eestis 2844 suuremat ja väiksemat meresaart. Suurim neist on Saaremaa, kus kalatöötlemine on olnud au sees pikki aastaid.

Just vanade traditsioonide kohaselt valmivad ka Kaluri Saaremaa kalatooted.


Head mekkimist!

Vaata kõiki tooteid




KALURI SARI

 


Krevetid sisaldavad suurel hulgal toitaineid, mineraale ja mikroelemente, need on madala kalorsusega, tervislikud ning mis kõige tähtsam - maitsvad.

Kaluri krevetid (Pandalus Borealis) on püütud Atlandi ookeani külmadest vetest umbes 400 meetri sügavuselt. Keetmine ja külmutamine toimub otse püügilaevadel, tagamaks parimad maitseomadused. Krevetid kaetakse pärast keetmist ja koorimist jääglasuuriga, et neid kuivamise eest kaitsta.
Söödavad on neist keha ja sabaosa. Kooritud krevette on mõnus grillida või vokkida võis, kasutades maitsestamiseks küüslauku ja peterselli. Samuti võib neid hautada veinis.

Head isu!

Vaata kõiki tooteid