Maitsva toidu saladus on värske tooraine

Kala kuulub uhkusega toiduainete paremikku, sisaldades palju valku ning kasulikke mineraalaineid ja vitamiine. Valges kalas on vähem rasva kui üheski teises loomse valgu allikas. Õlisemad kalad sisaldavad aga palju omega-3 rasvhappeid, nn head rasva. Kala söömine aitab vähendada südamerabanduse riski, mõjub hästi nahale ja nägemisele, parandab aju võimekust ning vähendab reumatoidartriidi riski. Meie soovitame kala mekkida vähemalt kolm korda nädalas. Head isu!


Retsepid

Heeringa sashimi kooresel värskekapsasalatil koos piprase õunakompotiga

ühele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Kurgi-laimileemes serveeritud kaalikaviilus heeringapelmeenid

ühele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Janssoni kiusatus

neljale Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Heeringakuulid

kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Ülemarineeritud vürtsikilud

kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Hiidkrevetid tšilli ja küüslauguga

kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Soe salat paneeritud kiludega

Kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Suvine krevetisalat

ühele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Fenkoli-kreemsupp rannakarbilihaga

neljale Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Koorene mereannipasta

kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada

Praetud kammkarbid sooja salatiga

kahele Kuidas valmistada

Bruschetta’d krevettidega

kahele Kasutatud tooted: Kuidas valmistada