Värske arbuusisalat krevettide ja avokaadoga
300g keedetud krevette
1 punane sibul
1 avokaado
1 laim
1 küüslauguküüs
1 väike punane tšillikaun
1 sl valge veini äädikat
pool arbuusi
peotäis koriandrilehti
soola, pipart, suhkrut
Koori krevetid ja soovi korral lõike need suupärasemaks. Koori punane sibul ja lõika see pikuti pooleks ning seejärel hästi õhukesteks viiludeks. Lõika tšilli peeneks. Järgmisena koori ja haki küüslauk.
Sega kokku sibul, küüslauk, tšilli, ühest laimist pigistatud mahl, äädikas, veidi suhkrut ning soola-pipart.
Lase 10 minutit seista. Seejärel lisa kaussi kuubikuteks lõigatud arbuus ja avokaado, hakitud koriander ja krevetid.
Sega ja serveeri