Krehvtised kreveti-takod mangosalsaga
Retsept kahele nautlejale
tako:
4-6 tk pehmeid takosid
300 g keedetud krevette
poole sidruni mahl
50 g magushaput tšillikastet
maitse järgi soola ja pipart
salsa:
1 mango
1 tomat
1 küüslauk
peotäis koriandrit
1 väiksem punane sibul
maitse järgi punast tšillit
maitse järgi soola ja pipart
Salsa jaoks koori ja haki värske mango. Koori ning haki sibul ja küüslauk peeneks ning tükelda tomat, tšilli ja koriander. Sega kõik omavahel kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Lase külmas 30 minutit seista.
Koori krevetid, lõika pikuti pooleks ning maitsesta värskelt pressitud sidrunimahla, magushapu tšillikastme ja soola ning pipraga. Lase samuti umbes 30 minutit maitsestuda.
Kuumuta pann keskmisele kuumusele ning rösti takod õrnalt mõlemalt poolt. Aseta tako vahele marineeritud krevetid ja mangosalsa. Naudi!