Krehvtised kreveti-takod mangosalsaga

Retsept kahele nautlejale

 

tako:

4-6 tk pehmeid takosid

300 g keedetud krevette

poole sidruni mahl

50 g magushaput tšillikastet

maitse järgi soola ja pipart

 

salsa:

1 mango

1 tomat

1 küüslauk

peotäis koriandrit

1 väiksem punane sibul

maitse järgi punast tšillit

maitse järgi soola ja pipart

 

Salsa jaoks koori ja haki värske mango. Koori ning haki sibul ja küüslauk peeneks ning tükelda tomat, tšilli ja koriander. Sega kõik omavahel kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Lase külmas 30 minutit seista. 

 

Koori krevetid, lõika pikuti pooleks ning maitsesta värskelt pressitud sidrunimahla, magushapu tšillikastme ja soola ning pipraga. Lase samuti umbes 30 minutit maitsestuda. 

 

Kuumuta pann keskmisele kuumusele ning rösti takod õrnalt mõlemalt poolt. Aseta tako vahele marineeritud krevetid ja mangosalsa. Naudi!