Soe salat paneeritud kiludega

KOOSTISOSAD:

1 pakk Kaluri külmutatud kilu
200 g roheline suvikõrvits
200 g kollane suvikõrvits
100 g porgand
100 g kollane porgand
100 g kirsstomatid
100 g sibul
50 ml valge vein
20 g või
4 tk suured kapparid
maitseroheline
praadimiseks õli
rukkijahu paneerimiseks
sool
kaunistamiseks redise idusid

VALMISTAMINE:

Viiluta porgandid ja suvikõrvitsad ning puhasta ja viiluta sibul. Puhasta kilud, pane kahekaupa kiludel kõhud kokku, maitsesta soolaga ja paneeri rukkijahus. Kuumuta pannil õli ja sulata õlis või. Prae kergelt läbi sibul, porgandi- ja suvikõrvitsaribad. Lisa vein. Kuumuta veel pisut ja maitsesta seejärel soolaga. Lisa poolitatud kirsstomatid ja maitserohelinne. Teisel pannil prae kilud kuldpruuniks. Puista peale kapparid, kui soovid, kaunista idudega ning serveeri koheselt!

Autor: Kaarel Koržets, Kalambuur