Suvine krevetisalat
KOOSTISOSAD:
1 pakk 200g Kaluri salatikrevette soolvees
50 g rukola
50 g lehtpeet
100 g Frillice salat
30 g rediseidud
30 g kõrvitsaseemned
40 g päikesekuivatatud tomateid
30 g väikesed kapparid
30 ml oliiviõli
sidruni sektor
sool
suhkur
VALMISTAMINE:
Tükeda Frillice-salat suupäraseks, pese ülejäänuid salat ja frillice ning kuivata seejärel salativurris. Viiluta päikesekuivatatud tomatid. Sega oliiviõli ning sidrunimahl, maitsesta soola ja suhkruga.
Sega kausis kõik komponendid omavahel ja lisa maitsestatud oliiviõli. Kaunista maasikatega, soovi korral pigista peale sidruni mahl sektorist ning serveeri koheselt!
Autor: Kaarel Koržets, Kalambuur